Laddare till elbilen

Med en luft/luft värmepump kan du sänka dina uppvärmings kostnader avsevärt, samtidigt som ditt inomhus klimat blir bättre. Dom nya serierna luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, och har mycket bra verkningsgrad och energiklass A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika märken och modeller, både vägghängda och golvmodeller.

down-arrow icon

Aura och Halo Wallbox

Vi har valt att sälja dessa utmärkta produkter för vi anser att det är det smarta valet

Halo väggbox

Halo Wallbox

Halo är vår första och minsta laddbox, utmärkt för det smarta hemmet och arbetsplatsen. Laddboxen har en fast laddkabel för att förenkla den stressiga vardagen. Vår egna mjukvaruplattform kompletterar Halos innovativa och återvunna hårdvara. Tillsammans fungerar de sömlöst med varandra och ger en effektiv och smidigare laddning.

Aura-laddare-till-elbil

Aura

Aura är vår nya laddstation som kompletterar Halo och passar perfekt till publika miljöer. Laddstationer är utrustad med dubbla typ 2-uttag som kan ladda upp till 22 kW ur varje uttag samtidigt. Aura är också justerbar och kan ställas in på en maximal laddeffekt för att anpassa installationens tillgängliga ström.

Båda uttag kan lastbalanseras och vara en del av ett större laddsystem med flera lastbalanserade enheter, kompatibel med Halo och andra Aura. Aura är också framtidsäkrad för ISO 15118, som tillåter bilen dela data med laddaren. Denna standard appliceras inom Vehicle-2-Grid teknologi.