Värmepumpar

Med en luft/luft värmepump kan du sänka dina uppvärmings kostnader avsevärt, samtidigt som ditt inomhus klimat blir bättre. Dom nya serierna luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, och har mycket bra verkningsgrad och energiklass A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika märken och modeller, både vägghängda och golvmodeller.

down-arrow icon

Daikin, Mitsubishi & Fujitsu värmepumpar

Vi har valt att marknadsföra och installera luftvärmepumpar från dom tre ledande leverantörerna på marknaden idag.

Ururu Sarara XRH

Daikin Ururu Sarara XR25 7,5kw XR35 9,0kw & XR50 9,4kw

Unik kombination av luftfuktning, avfuktning, ventilation, luftrening samt värme & kyla i 1 system 3-områdes rörelsedetektor: luftflödet sänds till områden i rummet där ingen person befinner sig för tillfället. Luften fördelas i 3 riktningar: vänster, fram och höger. Om ingen person känns av, kommer enheten att automatiskt växla över till energisnål. Onlinestyrenhet (tillval): styr din inomhusenhet varifrån som helst med en app, via ett lokalt nätverk eller Internet och håll koll på din energikonsumtion. Inget behov av att rengöra filter tack vare självrengörande filter. Årstidsrelaterade verkningsgrader: hela sortimentet har A+++ både vid kyla och värme.

Låg ljudnivå vid drift: driften av enheten kan knappast höras. Ljudtrycksnivå så lågt som 19 dBA ! 3D-luftflöde kombinerar vertikal och horisontell autoswing för att cirkulera en ström med kall eller varm luft ända ut i hörnen till och med i stora utrymmen. Vinnare av Reddot design 2013

Daikin Caldo XRH30 6,6kw & XRH 40 7,2kw

Toppresterande luft/luftvärmepump utvecklad för vårt kalla nordiska klimat med R32 som köldmedium. Energieffektivitet A+++ i värmedrift. Caldo XR är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad. Kraftfull när det gäller. Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimised Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar minst sin nominella effekt ända ner till -25°C. Öppen spis funktion. När du eldar i din öppna spis stänger de flesta luftvärmepumpar av sig eftersom rummet uppnått den önskade temperaturen. 

Med Daikins nya funktion ”öppen spis logik” stänger din luftvärmepump av kompressorn och inomhusenheten och går enbart i dynamisk fläktdrift. Det betyder att inomhusenhetens fläkthastighet ökar med temperaturskillnaden för att snabbare sprida den varma luften i huset och du får en jämnare värme. När temperaturen sedan faller under inställt värde startar kompressorn automatiskt.  Avancerad luftrening i toppklass. Luften passerar det luktborttagande titanapatit filtret som fångar upp luftburna dammpartiklar och skadliga organiska kemiska ämnen såsom bakterier, virus och allergener. Daikins Flash Streamer bryter därefter ner virus- och mögelpartiklar.

Daikin Solo XRH25 6,2kw & XRH35 6,7kw

Den nya Solo XRH har mycket lågbygghöjd och passar därför perfekt ovanför dörren i hallen. Energieffektivitet A++ i värmedrift Luftvärmepumpen Solo XR är extra effektiv och optimerad för att ge högsta verkningsgrad. Mycket effekt när det behövs. Daikins nya inverterteknik innebär att värmepumpen hela tiden anpassar sig efter behovet och kan prestera upp till 4,2 kW vid -15°C och 3,1 kW vid -25°C  (gäller modell XR35). Kraftfull när det gäller. Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimised Heating 4 teknologi säkerställer att maskinen presterar minst sin nominella effekt ända ner till -17°C. 

Daikin emura silver

Daikin Emura Design X25 6,1 & X35 6,7kw

En elegant och modernat designad luftkonditionering som kyler, värmer och renar med  luft/luft värmepumpsteknik. Designad i Europa för Europa. Den eleganta designen gör Daikin Emura till en av den mer eftertraktade luftkonditioneraren på marknaden. Daikin Emura, som vunnit internationellt erkännande för sin design, finns i vitt och silver. Energieffektivitet drift med 80% förnyelsebar energi  som tas upp ur luften och 20% från elektricitet Invertertekniken förbättrar energibesparingarna med 30%. Intelligent läge och energieffektiva inställningar reducerar överkonsumtion. Finns med Bluevolution-teknik för att ytterligare minska miljöpåverkan och förbättra energiprestandan

Daikin Stylish R25-R50 4,7-6,5kw

En kompakt och funktionell design, lämplig för alla interiörer med en elegant silverfärgad yta. Coanda-effekten optimerar luftflödet för ett komfortabelt klimat. Genom att använda särskilt utformade luftriktare får man ett mer fokuserat luftflöde som ger en bättre temperaturdistribuering i rummet. Den intelligenta värmesensorn fastställer aktuell rumstemperatur och distribuerar luften jämnt i hela rummet innan den växlar till ett luftflödesmönster som riktar varm eller kall luft till de områden som behöver det. Praktiskt taget ljudlös: enheten är så tyst att du nästan glömmer att den finns där. Årstidsrelaterad verkningsgrad upp till A+++ både vid kyla och värme tack vare sin moderna teknik och inbyggda intelligens.

Kraftfull luftrening förbättrar luftkvaliteten inomhus med Daikin Flash Streamer-teknik Onlinestyrenhet: styr din inomhusenhet varifrån som helst med en app, via ett lokalt nätverk eller Internet.

Att välja för en R-32-produkt, minskar miljöpåverkan med 68% i jämförelse med R-410A och leder direkt till lägre energiförbrukning tack vare dess höga energieffektivitet

daikin-origo golv

Daikin Origo X25 6,6kw X35 7,0kw

Att välja för en R-32-produkt, minskar miljöpåverkan med 68% i jämförelse med R-410A och leder direkt till lägre energiförbrukning tack vare dess höga energieffektivitet. Enhetens låga höjd (620 mm) gör att den passar perfekt under ett fönster. Onlinestyrenhet (tillval): styr din inomhusenhet varifrån som helst med en app, via ett lokalt nätverk eller Internet och håll koll på din energikonsumtion. Utomhusenheterna är utrustade med en swingkompressor, kända för sin låga ljudnivå och höga energieffektivitet. Låg ljudnivå vid drift: ljudtrycksnivå ner till 23 dBA. Utomhusenheter för parinstallation. Daikin utomhusenheter är prydliga och robusta och kan enkelt monteras på ett tak eller på en terrass, eller helt enkelt bara monteras mot en yttervägg. Korrosionsskyddsbehandlad värmeväxlarfläns på utomhusenheten. Enheten kan användas som fläkt för att blåsa utan vare sig värmning eller kylning. Knapp för ljudnivå på fjärrkontrollen reducerar utomhusenhetens driftsljud med 3 dB(A) för att inte störa grannarna. Sänker energiförbrukningen så att andra apparater som kräver mycket energi kan användas. Denna funktion är även energibesparande.

Mitsubishi Hero 25 6,3kw 35 6,6kw & 50 8,0kw

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

HERO har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger HERO dig trygghet genom sin garanti på 5 år. HERO använder sig av det nya köldmediet R32. Ett köldmedium som är snällt mot miljön och energieffektivt eftersom det gamla köldmedlet R410 motsvarar 3 st HERO värmepumpar med R32, alltså minskad miljöpåverkan. HERO hjälper dig att kämpa för en bättre miljö. En unik funktion är Nattläget som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös. Detta gör HERO till en utav marknadens tystaste värmepumpar. Med sin I-SEE Sensor lämnar HERO inga ytor kalla. Funktionen är så smart att den känner av var du befinner dig i rummet och anpassar sig därefter. Du kan enkelt välja att antingen blåsa luften mot dig eller från dig oavsett om du väljer att värma eller kyla. När ingen är i rummet, kan HERO även ställas in att sänka eller höja temperaturen två grader beroende på driftläget– en liten justering för stunden som sparar energi och din ekonomi i längden.

Mitsubishi Zen 25 4,2kw & 5,5kw

Väggmodell Design, Kirigamine Zen, för tankarna till ett modernt konstverk, en installation som väcker uppmärksamhet och förvåning. Kan verkligen en inomhusdel till en luftvärmepump se ut så här? Bli inte förvånad om Kirigamine Zen till och med blir ditt hems snyggaste inredningsdetalj. Fläktläge gör att du kan använda endast fläkten för ökad luftcirkulation. 10°C funktionen gör den till det perfekta valet för alla typer av hus där du vill ha en konstant och lite lägre grundvärme även när du inte är där, för att sedan snabbt och effektivt höja temperaturen när du själv är på plats. Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump eller luftkonditionering i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. Fjärrkontrollen är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett veckoschema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem. 

Mitsu Delux FH 25

Mitsubishi kirigamine FH 25 6,3kw 35 6,6kw & 50 8,7kw

Vår väggmodell Deluxe, Kirigamine FH, är försedd med en rad unika funktioner för att skapa bästa komfort och behagligt inomhusklimat. Den höga verkningsgraden garanterar effektiv drift även i extremt stark kyla och gör Kirigamine FH direkt lämpad för vårt kalla nordiska klimat. Med ett COP på hela 5,52 ger Kirigamine FH dig dessutom en direkt märkbar ekonomisk besparing. Med 250.000 st sålda Kirigamine FH i Norden hittills fortsätter kampen mot kylan! Luftvärmepumpen Kirigamine, med I-See Sensor, lämnar inga ytor kalla. Tack vare den effektiva I-See Sensor funktionen är Mitsubishi Electric värmepumpar idag marknadsledande i Japan! 

Kirigamine FH är utvecklad, tillverkad och testad för våra svenska förhållanden. Det innebär att den kommer att fortsätta att jobba långt under (0) punkten och du behöver inte oroa dig att den stänger av även om det blir extrema temperaturer som minus 30. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under de kalla vinternätter. Dessutom är värmepumpen utrustad med I-save funktion, för 10 °C underhållsvärme. Fjärrkontrollen är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett veckoschema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem. Mitsubishi Electrics Inverterdrivna kompressorer har en avancerad teknik som hela tiden anpassar effekten efter husets värmebehov. Hyper Heating-tekniken innebär att värmepumpen fortsätter ge lika mycket värme även när utomhustemperaturen sjunker (ner till -15 °C). Vidare garanteras värmedrift ner till -25 °C. 

mitsu solid

Mitsubishi Solid AP25 4,1kw 35 4,6kw & 50 7,3kw

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig. Med en hög energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 ser
SOLID till att du får 4,7 gånger mer värme per Kr jämfört med ett vanligt el-element. SOLID har förbättrade luftriktare. Det betyder att den kan på ett bättre sätt dirigera luftströmmar och sprida värmen i huset. Eldar du i t.ex. en kamin kan SOLID även hjälpa dig att sprida värmen tack vare sitt fläktläge. SOLID har dessutom en otroligt låg ljudnivå på 19 dB(A), så pass att den kan jämföras med ljudet från en viskning.

Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare. Till sommarstugan Förläng sommaren med en värmepump i sommarstugan som ger dig värme tidigt på våren och hela vintern. Under varma sommardagar ger den svalkande kyla till låg kostnad, mer pengar i plånboken helt enkelt. Till villan. SOLID är ett utmärkt komplement till ditt befintliga värmesystem. En enkel och lätthanterlig värmepump med hög energibesparing. Till garaget. Värmepumpen SOLID är perfekt att använda till ditt garage. Slipp den kalla råa luften i garaget och håll samtidigt bilen varm under kalla vinternätter. SOLID håller ditt hem varmt och frostfritt hela vintern. Med underhållsvärme väljer du själv önskad temperatur steglöst från +10 ºC till +31 ºC. SOLID ger dig ytterligare besparing tack vare veckotimern. Fyra inställnings-möjligheter per dygn varje dag i veckan.

Mitsubishi Golv KJ25 5,1kw & KJ 35 5,7kw

Vår första golvplacerade luftvärmepump med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format gör den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad. Fjärrkontrollen är snyggt designad och innehåller alla funktioner för att du ska kunna kontrollera ditt inomhusklimat på bästa sätt. Du kan exempelvis programmera värmepumpen för automatisk drift enligt ett vecko-schema, ställa in lägre temperaturer när du inte är hemma för att spara energi och pengar och se till att det är precis lagom varmt när du kommer hem. Våra luftvärmepumpar är speciellt framtagna för krävande nordiska förhållanden och är samtidigt de enda på marknaden som klarar av att ge en god värme inomhus även när det är riktigt kallt ute, exempelvis med Hyper Heating. Under de där riktigt varma sommardagarna kan MFZ-KJ automatiskt ställa om till att kyla ner din bostad till önskad temperatur. MFZ-KJ kan med fördel även byggas in i väggen för en ännu sobrare installation. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar: Fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla. Utformningen av fläktbladen bidrar också till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A). Det är tystast i klassen. MFZ-KJ med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen ger samma värme ned till -15°C. Värmepumpen fortsätter ge bra värme ända ner till -25°C. 

Mitsu mr cool

Mitsubishi MR Cool HR25 2,9kw kyla & HR 35 3,4kw kyla

Sommaren i Sverige har de senaste åren haft dagar av extrema temperaturer över 30 grader. Med HR COOL slipper du sitta inne och svettas, sova dåligt och känna dig orkeslös. Nu har du möjlighet att med god driftsekonomi effektivt kyla ner ditt hus under de hetaste sommardagarna. Ett svalt hem med ett inomhusklimat anpassat för sommarens värmebölja blir verklighet med HR COOL.

HR COOL kyler snabbt och energieffektivt ned ett varmt rum till ett behagligt inomhusklimat. Då kall luft väger mer än varm luft är luftflödet speciellt anpassat till kyla. Det gör att luften effektivt når rummets alla utrymmen och du snabbt får den önskade temperaturen. MELCloud, Mitsubishi Electrics WiFi-Interface med styrning via app, gör det möjligt att styra din värmepump, oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot!

* Detta tillbehör köps separat. HR COOL kyler effektivt med låg ljudnivå, vilket ger dig och familjen en god nattsömn. Sov gott och tryggt i ett svalt och behagligt hem. Förutom effektiv kyla hjälper HR COOL även till med lite värme under våren och hösten med en garanterad drifttemperatur ner till -10 ºC. Dock rekommenderas HR COOL inte som värmepump på vintern, se istället produktkategori. HR COOL kompakta design gör den lättplacerad och ger dig fler valmöjligheter och flexibilitet vid installation. Med sin kompakta storlek kan HR Cool enkelt placeras vid låga höjder t.ex. över en dörrpost eller ett fönster. Enkel och lätthanterlig fjärrkontroll ger dig möjlighet att styra din luftkonditionering från soffan. 

Fujitsu power

Nordic premium LZCAN 09 7,2kw 12 7,4kw & 14 8,9kw

Fujitsu NORDIC PREMIUM POWER är en helt ny serie av luftvärmepumpar som designas och tillverkas för den nordiska marknaden. Dessa värmepumpar ligger i den absoluta toppklassen när det gäller värmeeffekter även vid extremt låga utomhustemperaturer. Storlek 09 uppnår energiklass A+++ för både värme och kyla. Avancerad inverterteknik och hög-prestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Avancerad inverterteknik och hög-prestanda komponenter ger maximal verkningsgrad och låg energiförbrukning. Fujitsu har kunnat öka värmeeffekten även vid låga temperaturer genom att förse LZ-modellen med större och än mer effektivare värmeväxlarytor. LZ-modellens utomhusdel har extremt låg ljudnivå och inomhusdelen har en kraftig fläkt som sprider värmen över ett stort område. Kompakt design för alla innemiljöer. Innedel mäter endast 295 x 940 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket
lämplig som utbytespump för äldre och defekta värmepumpar. Närvarosensor För att spara energi och därigenom minskad miljöpåverkan är LZ-seriens inomhusdel är försedd med närvarosensor. Denna sensor indikerar användarens närvaro i rummet, när rummet är tomt går enheten i ekonomiläge.

Underhållsvärme med ett knapptryck
Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme, en funktion som är användbar i sommarstugan eller uterummet. 10 års kompressorgaranti.
Den nya LZ-modellen har 10 års garanti på kompressorn, denna omfattar material- och arbetskostnad i samband med haveri eller skada som uppkommer under normalt bruk av luftvärmepumpen. På övriga ingående komponenter gäller den heltäckande 5-årsgarantin vilket innebär att både material- och arbetskostnad ersätts.

Fujitsu 18 LF 9,1kw 24 LF 10,6kw & 30 LF 11,0kw

Fujitsus väggmonterade 1-fas inverter har en enkel och elegant design som gö 
den lättplacerad i både kontorsmiljöer, restauranger, butiker och bostäder. En kraftfull inverter för både kyl- och värmepumpsdrift. Levereras med trådlös fjärrkontroll.

Fujitsu slim

Fujitsu Nordic Slim KMCBM 5,2-5,7 & 6,0kw

Nordic Slim Inverter KMCBN är en vidareutveckling av vår storsäljare LECAN. Det är ett mycket tystgående aggregat som ger en stabil temperatur och tack vare den nya och optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna en ännu effektivare spridning av värmen eller kylan. KMCBN är speciellt tillverkad för vårt nordiska klimat och har en mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C, samt ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostningskriterier vilket förbättrar energieffektiviteten ytterligare. KMCBN är driftssäker och energibesparande. En säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten.

Underhållsvärme med ett knapptryck Rumstemperaturen kan med ett enkelt knapptryck på fjärrkontrollen ställas in till +10°C underhållsvärme.

KMCBNs innedel mäter endast 268×840 mm, vilket gör den mycket lättplacerad i alla typer av innemiljöer. Det gör den också mycket lämplig som utbytespump för äldre värmepumpar. 

FGNORDIC golv

Fujitsu Nordic golv LVCN 5,5-5,7 & 6,1kw

Fujitsus golvmodell är en mycket tyst-gående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i hemmet eller på kontoret. Golvmodellens lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. LVCN har en unik Norden-anpassning som utvecklat värme-funktionen och den har mycket hög värmekapacitet, ända ner till -30°C. Fujitsus golvmodell LVCN är byggd för vårt nordiska klimat och kan monteras under ett fönster, där den ersätter din gamla olönsamma elradiator. På så vis spar du pengar på din uppvärmning och får ett behagligare inomhusklimat. Denna golvmodell med inverterfunktion ger dig behaglig värme på vintern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energibesparing och inomhusmiljö. Fujitsus golvmodell är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad i de flesta inomhusmiljöer. Golvmodellen passar särskilt bra för den som behöver hålla väggarna fria. Dess lågt placerade inomhusdel ger en skön värmespridning i hela rummet, från golv till tak, och den förbättrar din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare sitt antiallergena enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. Golvmodellen har inverter-funktion och ger dig behaglig värme på vintern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energibesparing och inomhusmiljö. Underhållsvärme med ett knapptryck. En smidig funktion hos maskinen är att den med ett enkelt knapptryck kan ställas in för 10 graders underhållsvärme, en funktion som är mycket användbar för exempelvis sommarstugan eller uterummet. Enkel att installera. Med sin smidiga och eleganta design smälter den in i alla inomhusmiljöer och dess nätta profil ger många installationsmöjligheter. Den kan exempelvis placeras i en nisch
eller under ett fönster i stället för ett element. Förbättrar din inomhusmiljö. Golvmodellen förbättrar också din inomhusmiljö högst väsentligt tack vare att den har ett antiallergent enzymfilter som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar.

fujitsu-kylannons_2017

Fujitsu Kylaggregat KMTB 3,0kw & 3,9kw

Fujitsu väggmonterade luft-konditioneringsaggregat LLCC är lämpliga för en mängd olika typer av applikationer, med sin låga ljudnivå passar denna utmärkt för sovrum och andra rum där ljud kan upplevas som störande. Tack vare den optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna effektiv spridning av kylan. Styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter.

Fujitsu LLCC är en elegant, tyst och diskret vägghängd A/C som passar både för att skapa en behagligare temperatur på kontoret och i hemmet. Effektstorlek, 3.9 kW för upp till 80 m2. – Ger en behaglig temperatur med kylkostnad under 1 kr/tim.

airpatrol-by-fg-nordic

Airpatrol Fjärrstyrning styrning

AirPatrol är en innovativ värmepumps-kontroll som styrs med hjälp av mobiltelefonen. AirPatrol används lättast med en smartphone men kan även styras med SMS från en vanlig mobiltelefon. Genom tillhörande applikation, som laddas ner från Google Play eller App Store, kan du på ett enkelt sätt ändra värmepumpens driftsläge, temperaturinställning samt fläkthastighet. AirPatrol kan även larma vid till exempel för låg rumstemperatur, strömavbrott och serviceintervaller.Sparar pengar. Skär ner dina värmekostnader. Håll huset varmt när du är hemma och sänk temperaturen när du inte är på plats.Gör livet bekvämare. I stället för att åka långt bara för att ändra inställningar på din värmepump, så skickar du kommandon via din smartphone. Enkel att installera Installationen tar endast några minuter. AirPatrol är kompatibel med samtliga Split-modeller från Fujitsu, Fuji Electric och General samt de större varumärkena inom smartphones.

Ha kontroll
Med AirPatrol håller du dig enkelt uppdaterad med bl.a. aktuell rumstemperatur och luftfuktighet, oavsett var du befinner dig.